Görele Belediyesi ihtiyaç sahiplerini bu sene de unutmadı

Görele Belediyesi ihtiyaç sahiplerini bu sene de unutmadı Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda daha önce Belediye tarafından belirlenen ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlanan koliler ihtiyaç sahiplerinin adreslerine kadar gidilerek dağıtılmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “”Görele Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri...

Görele Belediyesi ihtiyaç sahiplerini bu sene de unutmadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Görele Belediyesi ihtiyaç sahiplerini bu sene de unutmadı

Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda daha önce Belediye tarafından belirlenen ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlanan koliler ihtiyaç sahiplerinin adreslerine kadar gidilerek dağıtılmaya devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “”Görele Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri mahcup etmeden sosyal belediyecilik ilkesiyle gece saatlerinde yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Bu dağıtımları yaparken ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı zor durumda bırakmadan siyasi görüşü ne olursa olsun belediye olarak sen ben ayrımı yapmadan yardımlarınızı kapı kapı ulaştırmaya çalışıyoruz. Hazırlanan kolilerde kimlerin emeği varsa Allah hayrını kabul etsin ifadelerine yer verildi.

Görele Belediyesi ihtiyaç sahiplerini bu sene de unutmadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.